Nusja e Milot Rashicës befason me veshjen në kënagjeqin e saj!

252
SHARE

Në kë sezonë të dasmave edhe Milot Rashica kurorëzoi dashurinë e tij me Belkizen.

Sot nusja e tij ka mbajtur kanagjeqin ku edhe ka mbledhur familjarët e shoqërinë e ngushtë, shkruan “Kosovarja”.

E për këtë ditë të veçantë nuk kishin se si të mos shkrepeshin disa foto për kujtime.

Si një nuse tradicionale ajo duket si mos më mirë, derisa e tëra është mbuluar ari dhe me veshje të ndryshme.

Një nuse e kompeltuar dhe e dalluar nga të gjitha është Belkizja. Këto janë fotot madhështore të saj.