Luis Suarez dëshiron të punoj me Klopp-in

328
SHARE

Luis Suarez lidhur me dëshirën e tij për të luajtur për Jurgen Klopp dhe rezultatet e LFC.

Ai ka shprehur dëshirën për të luajtur nën urdhërat e Jurgen Klopp, transmeton Transfsrimet.net.

“Aktualisht ne punojmë për klube të ndryshme (me Klopp’in), kështu që për momentin kjo është problem. Por, sigurisht, çdo lojtar do të donte të luante për Jurgen Klopp’in.”

“Kushdo që ndonjëherë ka luajtur në Liverpool, mbetet përjetësisht i lidhur me klubin.”

“Skuadra po luan futboll tmerrësisht të mirë dhe jam shumë i interesuar se çfarë do të bëjnë këtë vit. Mendoj se mund të bëhemi gati për shumë gjëra.”