Kupat e tjera të Botës: Kush është kampion i Rusia 2018 në zhvillim, transparencë, turizëm dhe besim

387
SHARE

Nëse vendet pjesëmarrëse në Kupën e Botës do të garonin në fusha të ndryshme ekonomike, politike e sociale, rezultatet do të ishin tjera nga ato që sjellë futbolli

Sporti është një mënyrë e re për të nënshtruar vendet e ndryshme të botës nëpërmjet paqes, që konfliktet historikisht i kanë zgjidhur me anë të luftës.

Është shumë e qartë se të pasurit në skuadër lojtarët më të mirë në botë, do të thotë pak në suksesin e një kombi në përgjithësi

Për shembull, nëse merret parasysh zhvillimi i vendeve, që është kusht kryesor për zgjidhjen e problemeve të qytetarëve të tyre, Kupa e Botës ‘Rusia 2018’ do të ishte shumë më ndryshe, shkruan Infobae përcjell ‘Lajmi.net’.