Ja detajet e su lmit të 1994 nga heroi Zahir Pajaziti dhe bashkëluftëtari i tij Hasan Zeneli

467
SHARE

Bashkëluftëtar i Zahir Pajazitit, Hasan Zeneli, ka zbuluar detajet e një aksion që e kishin ndërmarrë ata dy para 25 viteve.

Ai përmes një postimi në Facebook, ka publikuar disa nga mjetet të cilat i kishin përdorur së bashku me heroin Zahir Pajazitin me 05 Shtator 1994 në orën 21:30 minuta

Postimi i plotë:

Mjete të luftës guerile.

Kapaku i bombës së parë që shpërtheu, kundër KOLONIZIMIT TË KOSOVËS, në shkollën fillore ish Gjuro Gjakoviq në Podujevë,më 05 Shtator 1994 në orën 21:30 minita.

Autori i hudhjes së bombës ,isha unë Hasan S Zeneli bashk me Zahir Pajazitin.

Lavdi dëshmorve të kombit!

Image

Image

Image