Herolind Shala: Urime Ushtria e Kosovës

44
SHARE

Kosova zyrtarisht është bërë me Ushtri.

Në seancën e jashtëzakonshme Kuvendi i Kosovës i ka thënë “po” pakos së projektligjeve që lejojnë transformimin e Forcës dhe Sigurisë së Kosovës në Ushtri të Kosovës, raporton lajmi.net.

Futbollistët e Kosovës kanë filluar të urojnë popullin e Kosovës transformimin e FSK-së në Ushtri.

Është Herolind Shala që në rrjetet sociale ka uruar të gjithë për Ushtrinë e Kosovës.

“Urime Ushtria e Kosovës”, ka shkruar Shala./Lajmi.net/