Futbolli në Itali me rregulla të reja?

477
SHARE

Italia ka qenë njëra prej shteteve më të goditura evropiane me Covid-19.

Në Itali kanë humbur me mijëra persona gjatë vitit të parë të pandemisë, që ka godituir jo pak qytetarët në këtë shtet, por më së shumti janë goditur klubet sportive këtë rast të futbolli.

Sapo nisi së aplikuari si rregull që nëpër stadiume të hyjnë perdonat e vakcionuar dy herë dhe kapaciteti të rritet në 75%, tashmë nga dia e enjte do të futën në fuqi rregulla të reja.

Në stadiume do të hyjnë vetëm ata persona që janë vakcionuar, por paraprakisht do të duhet të bëjnë testet më të reja për të qenë 100% të sigurtë se tifozi nuk është i infektuar.