Edhe Natyra Kuçi “shkelë” me vota Dardan Molliqajn në Deçan

349
SHARE

Dardan Molliqaj është sekretar i përgjithshëm i PSD-së dhe politikani me ndikimin më të madh në partinë që e udhëheq Shpend Ahmeti, mirëpo zëdhënësja e partisë së tij dhe njëherit anëtarja e kryesisë së PSD-së, Natyra Kuqi, e cila poashtu vjen nga Deçani, ka marrë më shumë se Molliqaj vota në këtë Komunë.

Në komunën e Deçanit Molliqaj ka marrë vetëm 800 vota , përderisa Kuqi ka arritur t’i siguroj 1731 vota.