Djali i heroit, Agim Ramadani, në fushatën e LDK’së, emocionohet edhe Anton Quni

204
SHARE

Djali i heroit të Kosovës, Agim Ramadani, Jeton Ramadani sot ka marrë pjesë në tubimin elektoral të organizuar nga Lidhja Demokratike e Kosovës në Prizren.

Përveç tij, morri pjesë edhe familjarë të heroit Salih Çeku.

Familja Ramadani dhe Çeku u falënderuan për pjesëmarrjen e tyre nga kryetari i degës së LDK’së në Prizren, Anton Quni dhe nga kandidatja për kryeministre e kësaj partie, Vjosa Osmani.

Anton Quni u emocionua në fjalimin e tij kur u përmendën familja Ramadani dhe Çeku.