Saturday, June 25, 2022

Parashikime

Kjo javë mund t’iu bëjë me para, parashikimi i ‘çmendur’ i...

Sonte do të zhvillohen ndeshjet në disa ligat e shteteve evropiane. Sot do të ketë disa ndeshje që do të dhurojnë spektakël, por që duke...

Super skedina për sot: Këto janë ndeshjet që mund tu bëjnë...

Parashikimet tona janë analizuar mjaftë mirë nga gazetarët tanë, por nuk do të thotë që ndeshjet janë të sigurta. Crystal Palace v Arsenal GG ...

Skedina e ditës 30.12.2017

Parashikimet tona janë analizuar mjaftë mirë nga gazetarët tanë, por nuk do të thotë që ndeshjet janë të sigurta. Chelsea v Stoke GG Newcastle...

Skedina e ditës, sot më shumë se kurrë mund të fitoni...

Bastoret botërore kanë parashikuar disa ndeshjes edhe sot. Ndeshja kryesore do të jetë ajo në mes të Real Madridit dhe Atletiko Madridit, por duke mos...

Super skedina për sot: Këto janë ndeshjet që mund tu bëjnë...

Parashikimet tona janë analizuar mjaftë mirë nga gazetarët tanë, por nuk do të thotë që ndeshjet janë të sigurta. Everton v Swansea 1 Livorno...

Super skedina për sot: Këto janë ndeshjet që mund tu bëjnë...

Parashikimet tona janë analizuar mjaftë mirë nga gazetarët tanë, por nuk do të thotë që ndeshjet janë të sigurta. Newport County v Leeds GG ...

Skedina e ditës 29.11.2017

Parashikimet tona janë analizuar mjaftë mirë nga gazetarët tanë, por nuk do të thotë që ndeshjet janë të sigurta. Real Sociedad v Lleida 3+ ...

Skedina e ditës 26.12.2017

Parashikimet tona janë analizuar mjaftë mirë nga gazetarët tanë, por nuk do të thotë që ndeshjet janë të sigurta. Tottenham v Southampton 1 Man...

Skedina që mund t’iu zbukurojë ditën! Mos i humbisni këto 3...

Dita e sotme është e mbushur me ndeshje të shumëllojshme nga kampionatet e ndryshme Europiane. Një ekspert italian të cilit 4/6 skedina i parashikon fituese...

Skedina e ditës

Parashikimet tona janë analizuar mjaftë mirë nga gazetarët tanë, por nuk do të thotë që ndeshjet janë të sigurta. Atalanta - Frosinone 1 Crystal...