Rreth Nesh

Shpejtësia e publikimit të lajmeve dhe fokusimi vetëm në futboll, e bënë këtë portal të dalluar nga gjithë të tjerët.

Prandaj mos ngurroni të bashkpunoni me ne.

Për më shumë mund të na kontaktoni në këtë numër të telefonit: +383 45 587 529 ose na shkruani në email: transferimet.net@gmail.com