Ramiz Lladrovci: Shuplaka i kisha rre do politikan, po s’ka mirë këtu

24
SHARE

Ramiz Lladrovci ka komentuar zënkat midis politikanëve dhe ikjen e qytetarëve nga Kosova duke e cilësuar si te padrejtë kjo qe po ndodh pasi këtu është krejt faji i politikanëve te vendit dhe disa prej tyre meritojnë qe te rrehen shuplaka.

“Do e lypin me i rre shuplaka do lypin me jua ngre veshin, është e padrejtë kjo qe po ndodh nuk e meritojnë qytetaret e Kosovës qe te ikin kështu”

“E kuptoj gjendjen në Kosovë, shpresojmë qe kjo gjendje te rregullohet, vetëm duhet të bëhemi pak të durueshëm”