Pa.mje të r.ënda: Koha kur Shqipëria e aplikonte dë.nimin me vd.ekje

57
SHARE

Një fotografi interesante dhe po aq e frikshme do të na kthejë në vitin 1992, në shtetin Shqiptar.

Në këtë fotografi është paraqitur dënimi i fundit me vdekje i aplikuar në Shqipëri. Dënimi kishte ndodhur në mesin e qytetit të Durrësit ndërsa dy personat e likuiduar janë vëllezërit Josif dhe Dritëbardh Çuko.

Ata u shpallën fajtorë për vrasje të shumëfishtë.