Këta janë deputetët nga radhët e PDK-së

214
SHARE

Këta janë emrat e kandidatëve të kësaj partie që kanë arritur të fitojnë ulësen e deputetit në zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 6 tetorit.

Këta janë emrat e 24 kandidatëve që tashmë kanë marrë votat e mjaftueshme për t’u bërë deputet.Shkruan Republika.info
Sipas rezultatit aktual preliminar të zgjedhjeve, PDK-së pritet t’i takojnë 24 deputetë, por rinumërimi i votave në disa vendvotime, votat me kusht dhe ato të diasporës mund të ndryshojnë radhitjen me vota të kandidatëve.
Më poshtë emrat e 24 kandidatëve të PDK-së që kanë marrë më së shumti vota e që kanë siguruar ulësen e deputetit.

1. Kadri Veseli

2. Uran Ismaili

3. Mergim Lushtaku

4. Bedri Hamza

5. Elmi Reçica

6. Kujtim Gashi

7. Abelard Tahiri

8. Ferat Shala

9. Bajrush Xhemaili

10. Memli Krasniqi

11. Ilir Kurtishi

12. Fadil Nura

13. Enver Hoxhaj

14. Hajredin Kuçi

15. Gazmend Bytyqi

16. Arben Bislimi

17. Eliza Hoxha

18. Ariana Musliu-Shoshi

19. Blerta Deliu

20. Ganimete Musliu

21. Floretë Zejnullahu

22. Besa Ismaili-Ahmeti

23. Evgjeni Thaçi Dragusha

24.Mexhide Mjeku Topalli