Enver Hasani tregon se a mban ar.më

28
SHARE

Ish-kreu i Gjy.katës Kushtetuese ka treguar se ka një ar.më me leje gjatë një interviste në Kohavision.

Hasani këtë e ka shpalosur derisa ka folur rreth rasteve të tij në gjykata.

Ai ka thënë se kur kishte shkuar për ta vazhduar lejen për ar.mën nuk kishte mundur ta bëjë për shkak të dy rasteve ndaj tij në Gjykatë.

“Po mbaj ar.më, e kam me leje” ka thënë ish kreu i Gjykatës Kushtetuese i cili është profesor i së Drejtës dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare në Universitetin e Prishtinës.