E mitura nga Lipjani shtatzënë, Policia nis hetimet

28
SHARE

Policia e Kosovës u detyrua të nisë hetimet ndaj një të miture, e cila shkoi në QKUK shtatzënë.

E mitura është nga fshati Mirenë i Lipjanit.

Policia, thotë se ka intervistuar familjarët e të dy palëve, të miturës e burrit të saj.
“Njësitet Policore kanë shkuar në QKUK dhe kanë intervistuar të miturën e cila ka deklaruar se është e martuar me dëshirë”, thuhet në raport.

Lidhur me këtë janë intervistuar edhe prindërit e dy familjeve të cilët kanë deklaruar se martesa është bërë me dëshirë të dy palëve edhe me ceremoni martesore.